2010. november 3., szerda

Mézeskalács

Ahogy tegnap ígértem, megmutatom a Lányok művét. Elszaladtunk a Laurával egy-két dolgot elintézni. Amíg távol voltunk, Kamilla, Petra, Tamara nekiláttak mézeskalácsot sütni és díszíteni. Kitalálták, hogy sütnek valamit, csak azzal nem számoltak, hogy nincs otthon tojás és szódabikarbóna. / persze volt csak nem találták/ Szörnyű sokk! Felöltözni és elsétálni a boltba. Ráadásul mostanában Tamara rákapott az öltözködésre és minimum két szoknyát, három felsőt, egy kendőt, egy sapkát és a sapkára két-három hajpántot is fel kell vennie. Ezek nélkül sehova nem megy. Mit csináljak, Ő is Nő csak kicsiben. A díszítésra értünk haza, édesek voltak! Ez lett az eredmény!!! Finom, most is ezt eszegetem.




3 megjegyzés:

  1. Nehéz egy "sztárszakácsnak" kommentelni. Mit is írhatnék? Hogy "nagyon ügyes vagy, szuper ötlet"? De a lányaidat megdicsérném, szépet (és állításod szerint finomat) alkottak. Jó, hogy nincsenek elnyomva :) Móni

    VálaszTörlés
  2. Csak nem beindult nálatok is a karácsonyi láz?
    Nekem nagyon tetszik az eredmény.

    VálaszTörlés
  3. De aranyos kis mézeskalácsok! Olyan jó a mézeskalácsozást együtt csinálni a családdal, nincs is annál jobb hangulatfokozó!

    VálaszTörlés