Szia Tamás,hát el vagyok keseredve.29-én csináltam paellát éppen bár jól sikerült nem csinálhatok már megint,ahányszor recepteket találok :)Én olyat is olvastam,hogy tesznek bele chorizot is,láttam is már,de nem igazán lehet kapni.Én falusi kolbászt tettem bele,az adta a füstös ízt.Én is szakács voltam,már sajnálom,hogy nem azt csinálom,de a főzést soha nem adtam fel igazán.Köszönöm a receptjeidet,a Nők Lapjában is.Üdvözlettel Nóra
Szia Tamás,hát el vagyok keseredve.29-én csináltam paellát éppen bár jól sikerült nem csinálhatok már megint,ahányszor recepteket találok :)Én olyat is olvastam,hogy tesznek bele chorizot is,láttam is már,de nem igazán lehet kapni.Én falusi kolbászt tettem bele,az adta a füstös ízt.Én is szakács voltam,már sajnálom,hogy nem azt csinálom,de a főzést soha nem adtam fel igazán.Köszönöm a receptjeidet,a Nők Lapjában is.Üdvözlettel Nóra
VálaszTörlés