2010. február 17., szerda

Így készül

Gőzerővel készül a Süteményeskönyv. Rengeteg munka van vele, mert ugyebár süteményt készíteni sokkal, sokkal bonyolultabb, mint mondjuk egy tojásos nokedlit. Elő kell készíteni, a félkész tésztát és más hozzávalókat oda kell hurcolni a fotózásra, be kell szerezni a tél közepén elég nehezen beszerezhető friss gyümölcsöket... mivel ragaszkodtam ahhoz, hogy minden süti igazi legyen (ne tessék tehát azt gondolni, hogy a tejszínhab valójában borotvahab, vagy az eper nem igazi), még nehezebb a munka.
De azért jól szórakozunk, mert a társaság fantasztikus. Körmendi Imi fotós és Kapolka Ági stylist már évek óta dolgozik velem a Nők Lapja számára, így már félszavakból értjük egymást, és rendszeresen fullad röhögésbe a munka... most ez úgy hangzik, mintha egy fáklyásmenet lenne az egész, de őszintén szólva nagyon fáradt vagyok, mert elég nehéz beszuszakolni a Kárpátia, a Nők Lapja és minden más mellé a napi 10-12 süteményt....
íme néhány pillanatkép!

stratégiai megbeszélés 1.: Ági és Imi
 

stratégiai megbeszélés 2.: Dávid (a könyv művészeti vezetője) és jómagam:




pillanatképek, vegyesen:

 
 



minőségellenőrzés (diós palacsinta):


Ági és a szlovák krémes:

1 megjegyzés:

  1. baromi jó lett a könyv! csak olyan kár, hogy nincs a receptek előtt valamilyen személyes megjegyzés. nekem az nagyon hiányzik, olyan jó őket olvasni.

    VálaszTörlés