a helyszín a Kárpátia étterem, a fotós – mint mindig – Körmendi Imi, a stylist – mint mindig – Kapolka Ágnes. a téma: szilveszteri falatkák. például avokádókrém: ezt úgy készítjük, hogy a pépesített avokádót összekeverjük sóval, borssal, némi apróra vágott hagymával, erős paprikával és a végén korianderrel díszítjük. Ági dijoni mustárt is tesz bele, de ez nem mérvadó, mert ő mindenbe dijoni mustárt tesz. Juci barátnőm pedig egy kis paradicsomot és fokhagymát is tesz a turmixgépbe, mikor mindezeket összekeveri – de ő megint csak nem mérvadó, mert ő meg mindent fokhagymával eszik. és/vagy csokival:-)
az avokádókrémen panírozott rákocskák billegnek, a fotók pedig körülbelül 2-3 hét múlva lesz látható a Nők Lapjában.
taktikai megbeszélés:
csak a miheztartás végett (felirat az irodámban):
zajlik a munka:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése