2009. október 22., csütörtök

:-))))


2 megjegyzés:

  1. Kedves Tamas!

    Lelkes gyujtoje vagyok a Nok Lapjaban megjeleno cikkeknek.
    Most olvastam az interneten a frissen megjelent szakacskonyvrol es szivbol gratulalok!
    Szerettem volna valamelyest "szemelyesen" gratulalni, igy talaltam erre a blogra.
    Teljesen egyetertek, miszerint a magyar konyha jo, sot egyike a vilag leggazdagabb konyhainak, sokszor sajatos izkombinacioival, es kivalo zoldsegeivel, gyumolcseivel amihez hasonlot masutt nem talalni.
    Kulfoldon, Olaszorszagban elek, es csak igazolni tudom azt, hogy a kulfoldiek nagyon szeretik es nagyra ertekelik a magyar konyhat. Az olasz kulturaban az konyha, a "jol" vagy "jot" enni ("mangiare bene") rendkivul fontos szerepet jatszik, es bizony minden olyan ismerosom/baratom akik odafigyelnek az etelek minosegere, sokszinusegere egyontetuen elismerik a magyar konyha nagyszeruseget. De ezzel mas orszagbeli barataim is egyetertenek.
    Remelem ez a konyv sokban hozza fog majd jarulni ahhoz, hogy mi magyarok is eszrevegyuk ezt es buszkek legyunk ra!
    Kivancsian varom a kotet angol, vagy a jovoben esetleg olasz nyelvu valtozatat, hogy ezzel is nepszerusiteni tudjam a magyar kulturanak a gasztronomiai oldalat!
    Udvozlettel,
    Juhasz Nora

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nóra!
    nagyon köszönjük a kedves szavaidat, örülök, hogy olaszországban is népszerű a konyhánk! egyébként már készül az angol verzió, és az olasz, francia stb. változatokon is gondolkodunk. addig is jó főzést magyarul! :-) üdv, Tamás

    VálaszTörlés