A Magyar Turizmus Zrt, az ITB Berlin utazási kiállításon mutatta be Magyarországot. Ennek a kiállításnak a záró fogadásán a Mátyás Pince Étterem volt a Magyar Turizmus Zrt. partnere. Az ételek elkészítésében nagy szerepe volt Jenei Andrásnak, aki a berlini magyar nagykövetség szakácsa. Mivel a kapcsolatunk Andrással meglehetősen régi, segített a legjobb alapanyagok beszerzésében. Ez is nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez. Ezúton is szeretném megköszönni azt a sok segítséget amit tőle kaptunk.
A csapat és a helyszín
Előkészületek a konyhán
Vadas marha stefánia
Töltött káposzta
Csirkepaprikás
Néhány kg /20/ alma a réteshez
A zserbó és Jenei Andris szigorú tekintete
A menü:
A fogadáshoz burgonyás és juhtúrós pogácsa
Füstölt pisztráng és fogas terrine zellersalátával
Csirkemell parfé aszalt gyümölcsökkel
Gulyásleves
Csirkepaprikás tárkonyos galuskával
Töltött káposzta
Vadas marha, szalonnás zsemlegombóccal
Zserbó
Almás rétes
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése