2011. április 5., kedd

ITB Hungary utazás kiállítás

A Magyar Turizmus Zrt, az ITB Berlin utazási kiállításon mutatta be Magyarországot. Ennek a kiállításnak a záró fogadásán a Mátyás Pince Étterem volt a Magyar Turizmus Zrt. partnere. Az ételek elkészítésében nagy szerepe volt Jenei Andrásnak, aki a berlini magyar nagykövetség szakácsa. Mivel a kapcsolatunk Andrással meglehetősen régi, segített a legjobb alapanyagok beszerzésében. Ez is nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez. Ezúton is szeretném megköszönni azt a sok segítséget amit tőle kaptunk.


A csapat és a helyszín




Előkészületek a konyhán

Vadas marha stefánia




Töltött káposzta



Csirkepaprikás


Néhány kg /20/ alma a réteshez


A zserbó és Jenei Andris szigorú tekintete



A menü:
A fogadáshoz burgonyás és juhtúrós pogácsa 

Füstölt pisztráng és fogas terrine zellersalátával
Csirkemell parfé aszalt gyümölcsökkel
Gulyásleves 
Csirkepaprikás tárkonyos galuskával
Töltött káposzta
Vadas marha, szalonnás zsemlegombóccal
Zserbó 
Almás rétes 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése