Lassan elkészül a harmadik könyvem, most végezzük rajta az utolsó simításokat. A címe: Németország ízei lesz, és nagyon sok szempontból különleges lesz. Egyrészt azért, mert egyszerre útikönyv és szakácskönyv, amilyen itthon még nem volt. Másrészt mert olyan ételeket válogattam benne össze, amelyeknek a hozzávalói itthon is megtalálhatók. Így talán sikerül egy kicsit eloszlatni azokat a sztereotípiákat, hogy a német konyha csak kolbász, sör és káposzta... persze az is, de még nagyon sok minden. A könyv hamarosan megjelenik, amint tudom a pontos dátumot, szólok! Hogy tetszik?
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kedves Tamás!
VálaszTörlésEz nagyon jól hangzik! Már eszembe is jutott, kinek fogom ajándékba megvenni - nagyon jó ötlet, mindig szerettem az olyan szakácskönyveket, ami kicsit leírás, kicsit élettörténet és persze sok-sok recept!
Apropo: az első kommentelő nem kaphat egy dedikált példányt ajándékba? Nagyon szemtelen vagyok, ugye? :)