2009. április 7., kedd

Olasz módra - fotózás a Nők Lapjának



Munka előtti eligazítás

Ravioli dolci a'la Giuseppe


A maradék tésztából egy-általam citerának hitt tárggyal-vékonymetélt készül
Kemény a melegkonyha...

Készülődés a fázisképekhez



Jár a taps az olasz művésznek



Leves így...

Leves úgy...



Megjelenés: május 20.
Köszönjük szépen Giuseppe!!!

2009. április 2., csütörtök

barátok közt...

taktikai megbeszélés kis feleségemmel...


Bodza cica az adagjára vár

a híres rebarbaratorta!!!


uborkasaláta készül (öntet: rizsecet, gyömbér, menta, só, bors.... mindezek sokáig főzve, aztán lehűtve, mennyei!)

Széplakiné és Széplaki (előbbi pocakjában Széplaki Nóra is)
salátaöntet 2. (mézes mustár + magos mustár + hagyományos mustár + 3 főtt tojás reszelve + olívaolaj + balzsamecet)

rukolasaláta
before...


az isteni brownie (jobbra diós féltégla, balra fetával és spenóttal töltött csiga)

nálunk hagyomány, hogy aki először jár nálunk, aláírja a falat... elég sok vendégünk volt az elmúlt években!

itt épp az uborkasalátát gyalulom:



ezt csak a hangulat kedvéért - az első tavaszi nap!

a főszereplők: csirkemell bazsalikommal, steak, és paprika
előétel: füstölt halfalatok kaviárral
after...