2009. április 2., csütörtök

barátok közt...

taktikai megbeszélés kis feleségemmel...


Bodza cica az adagjára vár

a híres rebarbaratorta!!!


uborkasaláta készül (öntet: rizsecet, gyömbér, menta, só, bors.... mindezek sokáig főzve, aztán lehűtve, mennyei!)

Széplakiné és Széplaki (előbbi pocakjában Széplaki Nóra is)
salátaöntet 2. (mézes mustár + magos mustár + hagyományos mustár + 3 főtt tojás reszelve + olívaolaj + balzsamecet)

rukolasaláta
before...


az isteni brownie (jobbra diós féltégla, balra fetával és spenóttal töltött csiga)

nálunk hagyomány, hogy aki először jár nálunk, aláírja a falat... elég sok vendégünk volt az elmúlt években!

itt épp az uborkasalátát gyalulom:ezt csak a hangulat kedvéért - az első tavaszi nap!

a főszereplők: csirkemell bazsalikommal, steak, és paprika
előétel: füstölt halfalatok kaviárral
after...

1 megjegyzés:

 1. Minden sirály volt! 2 napig izomlázam volt, annyit nevettem.
  Nagy nehezen megtaláltam a beígért "Csernus féle horoszkópot". Közzé is teszem, hátha okoz egy kis flashbacket! :)
  Üdv: Batári Sándor

  Bak: Dec. 22.- Jan. 19.

  Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is.


  Vízöntő: Jan. 20. - Febr. 18.

  Találékony elme vagy és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy és utálják a pofádat.


  Halak: Febr. 19. - Márc. 20.

  Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat.
  Önbizalomhiányban szenvedsz és általában véve egy szarcsimbók vagy.
  A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.


  Kos: Márc. 21. - Ápr. 19.

  Úttörő típus vagy és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval.


  Bika: Ápr. 20. - Máj. 20.

  Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldog természeted van és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.


  Ikrek: Máj. 21. - Jún. 21.

  Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt. Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertőzés mocskos tócsáiban.


  Rák: Jún. 22. - Júl. 22.

  Együtt érző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék pali madár. Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban.


  Oroszlán: Júl. 23. - Aug. 22.

  Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.


  Szűz: Aug. 23. - Szept. 22.

  Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szüzekből jó politikusok és kerítők lesznek.


  Mérleg: Szept. 23. - Okt. 22.
  Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbirkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között....A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.


  Skorpió: Okt. 23. - Nov. 21.

  Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.


  Nyilas: Nov. 22. - Dec. 21.

  Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak, mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik belőled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

  VálaszTörlés