2009. szeptember 29., kedd

íme a hivatalos közlemény a könyvről!

most már publikus: október 15-én már a könyvesboltokban lesz a könyvem:-))) nagyon-nagyon-nagyon szép lesz! kapható lesz a Libri, Alexandra, Líra és Lant, Cora, Auchan, Tesco áruházakban, az interneten a bookline-on és a sunbooks-on, 3990 Ft-ért. a Kiadótól még olcsóbban lehet megrendelni, ezért mindössze annyit kell tenni, hogy írni kell az info@boook.hu címre, és akkor ők 2990 Ft + postaköltség áron postázzák (szerintem megéri)!
A Nők Lapja Cafén már írtak is a könyvről, ezen a linken meg lehet nézni.

De idemásolom a kiadó közleményét is, hogy mindent tudjatok. Várom a véleményeket!!!Októberben jelenik meg Bereznay Tamás első szakácskönyve.


Bereznay Tamás meglehetősen ismert a gasztronómia iránt érdeklődők körében. A Nők Lapjában vezetett, rendkívül népszerű rovata révén hetente több százezer olvasóhoz jutnak el fantáziadús, mégis egyszerű receptjei, a Köztársasági Elnöki Hivatal illetve a patinás Kárpátai Étterem szakácsaként pedig azt is elmondhatja magáról, hogy diplomaták és koronás fők nyalták meg mind a tíz ujjukat egy-egy, általa összeállított vacsora után.
Ezeken a nagy sikerű eseményeken tapasztalta meg Bereznay Tamás azt, hogy a magyar gasztronómiai örökségnek nincs párja a világon. Leveseink, bográcsos ételeink és desszertjeink világszerte népszerűek, ugyanakkor jelenleg nem kapható a piacon olyan szakácskönyv, mely ezek receptjeit egyszerűen, közérthetően, modern formátumban gyűjtené össze. Tamás ezért döntött úgy, hogy összegyűjti a magyar konyha legfinomabb fogásait, és ezeket a mai igényeknek megfelelő, modern szakácskönyv formájában a nagyközönség elé tárja.
A könyv a hagyományos magyar ételsor szerint oszlik fejezetekre, így előételeket, leveseket, húsételeket, húsmentes ételeket, egytálételeket és desszerteket is tartalmaz. Sőt: belefért néhány olyan, igazi magyar hungarikum receptje is, mint a kovászos uborka vagy a halászlé. Haszonnal forgathatják a Mai Magyar Konyhát mindazok, akik szeretik a hagyományos magyar ételeket, de azok is, akik csak most barátkoznak a főzőcskézés gondolatával. Minden recepthez részletes leírás és étvágygerjesztő fotó is tartozik, így a könyv megállja a helyét a színvonalas nemzetközi kiadványok között is.
A Mai Magyar Konyha a Boook Kiadó Kft. gondozásában jelenik meg október 15-én, 252 oldalon. Kapható lesz a Libri, Alexandra, Líra és Lant könyváruházakban, könyvesboltokban, Cora, Auchan és Tesco hipermarketekben, gourmet szaküzletekben és megrendelhető a Kiadónál is, kedvezményes áron.
Fogyasztói ár: 3990 Ft, a Kiadónál történő megrendelés esetén 2990 Ft+postaköltség.
További információért kérjük, keressen bennünket!

Kapcsolat:
Boook Kiadó Kft., 1061 Budapest, Király u. 28., tel.: (20) 211-0111, info@boook.hu
www.boook.hu, www.bereznaytamas.blogspot.com

és ilyen a címlap:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése