2009. március 29., vasárnap

Eper rebarbara torta

A tésztát kinyújtottam és a formába simítottam


Sütőben 15 perc alatt megsütöttem


Az epret és a rebarbarát feldaraboltam


Még jó hogy van egy feleségem aki szívesen segít

Miután beletettem a tepsibe...


ráöntöttük a víníliás tejszínes tojássárgáját...


és megszórtuk barnacukorral.



Tulajdonképpen ez volt az utolsó kép a sütiről.

4 megjegyzés:

  1. Szia Tamás! Megsütöttem ezt a sütit és kis is dobtam. :-( Kár, hogy a Nők Lapjában nem írtad, hogy elő kell sütni a tésztát. Nekem teljesen elázott a tészta, olyan trutymó szerű volt.

    VálaszTörlés
  2. Szia Edit!

    Szia Edit!Megnéztem az újságot.Beleírtam.
    "160 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt elősütjük a tésztát"
    Próbáld meg újra.
    Nagyon sokféle gyümölcsöt használhatsz hozzá.
    Úgyis jönnek, cseresznye, meggy, barack...
    Hajrá, hajrá!

    Üdvözlettel: Tamás

    VálaszTörlés
  3. Kedves Tamas!
    Megtalalom valahol/fel tudnad tenni ennek a pitenek a receptjet? Anno kiteptem a Nok Lapjabol, es azota ahanyszor csak rebarbarahoz jutok, mindig megsutom, nagyon szeretjuk! De most sehol nem lelem az ujsaglapot... Segitseeeeg!!!

    VálaszTörlés
  4. Megtalaltam a neten!!!! Itt a link, hatha mas is keresi :)
    http://www.nlcafe.hu/gasztro/20090415/clinton_elnok_es_a_meggyleves_-_receptek_amerikabol/

    VálaszTörlés